Møde med Kevin Frost fra organisationen Foundation for AIDS-Research (amfAR)

 

Hvornår

Onsdag d. 30. januar 2008, kl. 11-12

Hvor

Mødelokale nr. 1-117

 

Kevin Frost vil komme og vise os en kort film og fortælle om amfAR's initiativ rettet mod mænd, der har sex med mænd i udviklingslandene.

 

AmfAR lancerede i 2007 et initiativ med støtte til denne gruppe af mænd, som i mange udviklingslande er en meget udsat gruppe, fordi homoseksualitet er forbudt og der derfor ikke sker nogen forebyggende indsats. Det er AIDS fondet, der har formidlet kontakten, og de vil også deltage i mødet. Arrangementet er for alle i Politisk Netværk.

 

Beskrivelse af amfAR (PDF 38 KB)

Sidste nyt
22/12-2014
CSR Reception

Udenrigsministeriet og Folketingets Tværpolitiske Netværk for Seksuel og Reproduktiv Sundhed og Rettigheder inviterer til en faglig reception, hvor der vil være mulighed for at høre, hvordan emner som forebyggelse af mødredødelighed, teenagegraviditeter og familieplanlægning kan blive en integreret del af din virksomheds CSR-indsats.
Læs mere...
29/09-2014
Invitation til høring: Omskæring af drenge

Folketingets Tværpolitiske Netværk inviterer sammen med Folketingets Udenrigspolitiske Udvalg til høring: Omskæring af drenge – hvad med rettighederne? Afdækning af argumenter for og imod omskæring af drenge i Danmark.
Læs mere...

Flere meddelelser...