Hvem er vi

 

Folketingets Tværpolitiske Netværk for Seksuel og Reproduktiv Sundhed og Rettigheder arbejder på tværs af alle Folketingets partier med seksuel og reproduktiv sundhed og rettigheder (SRSR) både på det nationale og internationale område. Netværket har eksisteret siden 2006. 

 

Formålet med netværket

 

• At skabe et forum hvor spørgsmål indenfor seksuel og reproduktiv sundhed og rettigheder både på det internationale og nationale område kan diskuteres.

 
• At samarbejde på tværs i Folketinget om at skabe opmærksomhed omkring seksuel og reproduktiv sundhed og rettigheder gennem arbejdet i Folketinget, Nordisk Råd, Europarådet, Europa-Parlamentet og lignende fora.

 
• At fremme viden, forståelse og accept af seksuel og reproduktiv sundhed og rettigheder igennem afholdelse af og deltagelse i forskellige arrangementer, eksperthøringer, konferencer, studierejser mv.

 

 

 

Kontaktoplysninger

 

Forkvinde

Karen Ellemann (V)

Telefon: +45 3337 4502 (Folketinget)

E-mail: karen.ellemann@ft.dk

 

Næstforkvinde

Mette Gjerskov (S)

Telefon: + 45 3337 4019 (Folketinget)

E-mail:mette.gjerskov@ft.dk

 

 

Sekretariat

Sex & Samfund ved Mette Kirstine Schmidt

Telefon: + 45 3369 5615

E-mail: mks@sexogsamfund.dk

 
Sidste nyt
22/12-2014
CSR Reception

Udenrigsministeriet og Folketingets Tværpolitiske Netværk for Seksuel og Reproduktiv Sundhed og Rettigheder inviterer til en faglig reception, hvor der vil være mulighed for at høre, hvordan emner som forebyggelse af mødredødelighed, teenagegraviditeter og familieplanlægning kan blive en integreret del af din virksomheds CSR-indsats.
Læs mere...
29/09-2014
Invitation til høring: Omskæring af drenge

Folketingets Tværpolitiske Netværk inviterer sammen med Folketingets Udenrigspolitiske Udvalg til høring: Omskæring af drenge – hvad med rettighederne? Afdækning af argumenter for og imod omskæring af drenge i Danmark.
Læs mere...

Flere meddelelser...